Стерилизация....
МадэратарCOLON Moderator Team
- L1Ghter
- Надворный советник
- ПаведамленняўCOLON 2438
- ЗарэгістраваныCOLON 05.03.2005 6:39
- АдкульCOLON Пустоверть
Стерилизация....
Сегодня в новостях прошла весьма интересная темка
Один умный дядя предложил одну умную вещь.
Один умный дядя предложил одну умную вещь.
-
- Титулярный советник
- ПаведамленняўCOLON 1257
- ЗарэгістраваныCOLON 21.06.2004 17:34
- АдкульCOLON Belarus
Тады пагалоўная кастрацыя - лепшы сродак барацьбы з згвалтаваннямі.
Сп. Касцян мае рацыю аб "хімерычнасці" праў асобы і іх палітычнай накіраванасці (глядзі мой форум), але гэта тычыцца толькі традыцый тлумачэння. Але сцерылізацыя ..., гэта штосьці ў стылі Маргарэт Зангер. Хаця ў ЗША ў 20-30 гады мінулага стагоддзя праводзіліся такія аперацыі ў адносінах да антысацыяльных элементаў.
Факт гэтай заявы - лепшы аргумент наконт ступені хрысціянскасці дзяржавы, калі ты хрысціянін (я не ведаю адносінаў дэпутата да рэлігіі), то павінен быць ім заўседы або рабіць гэтв, але не пераставаць быць хрысціянінам, выходзячы з царквы і пасля Пасхі.
Прапаную разглядзець гэтую тэму з пазіцыі праў асабы і юрыдычным кантэксце, а не звезьці галіну да агульнгай крытыкі нашай дзяржавы. Адзін Касцян - гэта не Беларусь.
З павагай
С.А.Калінін
Сп. Касцян мае рацыю аб "хімерычнасці" праў асобы і іх палітычнай накіраванасці (глядзі мой форум), але гэта тычыцца толькі традыцый тлумачэння. Але сцерылізацыя ..., гэта штосьці ў стылі Маргарэт Зангер. Хаця ў ЗША ў 20-30 гады мінулага стагоддзя праводзіліся такія аперацыі ў адносінах да антысацыяльных элементаў.
Факт гэтай заявы - лепшы аргумент наконт ступені хрысціянскасці дзяржавы, калі ты хрысціянін (я не ведаю адносінаў дэпутата да рэлігіі), то павінен быць ім заўседы або рабіць гэтв, але не пераставаць быць хрысціянінам, выходзячы з царквы і пасля Пасхі.
Прапаную разглядзець гэтую тэму з пазіцыі праў асабы і юрыдычным кантэксце, а не звезьці галіну да агульнгай крытыкі нашай дзяржавы. Адзін Касцян - гэта не Беларусь.
З павагай
С.А.Калінін
- L1Ghter
- Надворный советник
- ПаведамленняўCOLON 2438
- ЗарэгістраваныCOLON 05.03.2005 6:39
- АдкульCOLON Пустоверть
2 Калинин, Костян конечно не вся страна, но известный % этой самой страны Костяна выбрал...[;)]
в этом репортаже врач из центра репродукции и генетики сказал, что подобные действий (стерилизация) имели место в нацистских лагерях.
что такое
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"> (глядзі мой форум) <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
дайте ссылку плиз.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Прапаную разглядзець гэтую тэму з пазіцыі праў асабы і юрыдычным кантэксце, а не звезьці галіну да агульнгай крытыкі нашай дзяржавы<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
ну так отпишите плиз чего-нит мудрого...а там посмотрим. людям стимул нужен.
а мне сейчас не до прав человека. ГОС по ОТП нарушает все мои права человека (потом убъю эту часть поста, когда С.А. прочитает)
в этом репортаже врач из центра репродукции и генетики сказал, что подобные действий (стерилизация) имели место в нацистских лагерях.
что такое
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"> (глядзі мой форум) <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
дайте ссылку плиз.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Прапаную разглядзець гэтую тэму з пазіцыі праў асабы і юрыдычным кантэксце, а не звезьці галіну да агульнгай крытыкі нашай дзяржавы<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
ну так отпишите плиз чего-нит мудрого...а там посмотрим. людям стимул нужен.
а мне сейчас не до прав человека. ГОС по ОТП нарушает все мои права человека (потом убъю эту часть поста, когда С.А. прочитает)
- freeplayer
- Коллежский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 732
- ЗарэгістраваныCOLON 17.11.2003 13:55
- АдкульCOLON Belarus
- CONTACTCOLON
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Аўтар цытаты AleksiK</i>
Мне кажется, это справедливо, но слишком жестоко! Конечно, РАЗМНОЖЕНИЕ тех людей, которые потом детишек на помойки выбрасывают или подкидывают в дет-дома - это КАШМАР. Но с у другой стороны, это прероготива БОГА решать, кто может иметь детей, а кто нет?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
2 AleksiK Смешно слышать от юриста слово СПРАВЕДЛИВО. Сама то объяснеть его и не сможешь.
2 L1Ghter Про "умную вещь". Давайте уже сразу рассматривать фашизм как способ создания идеального человека и решения всех проблем общества.
2 Kalinin На сколько я понял ВЫ решительно продвигаете идеи христиансва в массы. В чем-то я с Вами согласен.
Меня интересует такой вопрос как соотносятся Тора и Библия?
Мне кажется, это справедливо, но слишком жестоко! Конечно, РАЗМНОЖЕНИЕ тех людей, которые потом детишек на помойки выбрасывают или подкидывают в дет-дома - это КАШМАР. Но с у другой стороны, это прероготива БОГА решать, кто может иметь детей, а кто нет?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
2 AleksiK Смешно слышать от юриста слово СПРАВЕДЛИВО. Сама то объяснеть его и не сможешь.
2 L1Ghter Про "умную вещь". Давайте уже сразу рассматривать фашизм как способ создания идеального человека и решения всех проблем общества.
2 Kalinin На сколько я понял ВЫ решительно продвигаете идеи христиансва в массы. В чем-то я с Вами согласен.
Меня интересует такой вопрос как соотносятся Тора и Библия?
- freeplayer
- Коллежский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 732
- ЗарэгістраваныCOLON 17.11.2003 13:55
- АдкульCOLON Belarus
- CONTACTCOLON
<i>Вспомнился мне тут один анекдот:
Полковник:
--Товарищи солдаты, радиотехники в строю есть? Надо рацию на танке починить.
--А рация на лампах или на транзисторах?
--Для тех кто не понял повторяю--на танке.</i>
Если то что написано в предоставленной ссылке правда, то очень жадь что у нас водятся такие вот парламентарии.
Кто-то сказал "народо заслуживает того правительства, которого имеет"
one more time 2 L1Ghter Про "умную вещь". Давайте уже сразу рассматривать фашизм как способ создания идеального человека и решения всех проблем общества.
Если Вы меня не поняли, можете начинать с учебников по политологии и еще что-нибудь про права человека прочитать.
Полковник:
--Товарищи солдаты, радиотехники в строю есть? Надо рацию на танке починить.
--А рация на лампах или на транзисторах?
--Для тех кто не понял повторяю--на танке.</i>
Если то что написано в предоставленной ссылке правда, то очень жадь что у нас водятся такие вот парламентарии.
Кто-то сказал "народо заслуживает того правительства, которого имеет"
one more time 2 L1Ghter Про "умную вещь". Давайте уже сразу рассматривать фашизм как способ создания идеального человека и решения всех проблем общества.
Если Вы меня не поняли, можете начинать с учебников по политологии и еще что-нибудь про права человека прочитать.
-
- Титулярный советник
- АдкульCOLON Belarus
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">дайте ссылку плиз.<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
http://www.law.bsu.by/forum/topic.php?TOPIC_ID=173
Наконт парушэння праў асобы на зкзамене па тэорыі, Ліхтэр, у мяне складваецца ўражанне, што Вы маеце да мяне нейкія пытанні, ну дык прыдзіце і задайце. Спадзяюся, што рукі трэсціся не будуць[:D].
С. А. Калінін
http://www.law.bsu.by/forum/topic.php?TOPIC_ID=173
Наконт парушэння праў асобы на зкзамене па тэорыі, Ліхтэр, у мяне складваецца ўражанне, што Вы маеце да мяне нейкія пытанні, ну дык прыдзіце і задайце. Спадзяюся, што рукі трэсціся не будуць[:D].
С. А. Калінін
-
- Корабельный секретарь
- ПаведамленняўCOLON 471
- ЗарэгістраваныCOLON 27.09.2003 11:04
- АдкульCOLON Belarus
- CONTACTCOLON
Ужас прям какой.Предлагаю провести стерилизацию всех капиталистов ради профилактики,чтобы после того,что они творят и не впадали люди вот в такое состояние.Ведь люди пьют,бомжуют,бросают своих детей в большинстве случаев из-за социального положения.И насчет Костяна.Хотел бы отметить,что ему давно не в компартии надо состоять...
-
- Титулярный советник
- АдкульCOLON Belarus
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Меня интересует такой вопрос как соотносятся Тора и Библия?<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Прашу прабачэння, што неадказаў раней. Было мала часу, да зараз яго не шмат.
Хрысціяне і іўдзеі аднолькава прызнаюць свяшчэннымі кнігамі, тыя кнігі, якія ўваходзяць ў Ветхі запавет (па Хрысціянскай традыцыі). Біблія - зборная назва КНІГ, якія сведчаць аб релігійнай гісторыі света. Падраздзяляецца на Стары (Ветхі) і Новы. Стары - гісторыя да прыходу Месіі (Хрыста). Новы - вучэнне Хрыста, адмена Старага запавета, які тычыўся толькі абранага народа, заключэнне новага з усімі людзьмі. Іўдзеі Хрыста за Месію не прызнаюць, таму прызнаюць толькі кнігі старога запавета (але называюць іх інакш)
Тора (ёсць вусная - Талмуд і пісьмовая) так іўдзеі называюць пяць кніг Маісея.
З павагай
С.А. Калінін
А чаму Вас вучылі на рэлігіязнаўстве[:)]
Прашу прабачэння, што неадказаў раней. Было мала часу, да зараз яго не шмат.
Хрысціяне і іўдзеі аднолькава прызнаюць свяшчэннымі кнігамі, тыя кнігі, якія ўваходзяць ў Ветхі запавет (па Хрысціянскай традыцыі). Біблія - зборная назва КНІГ, якія сведчаць аб релігійнай гісторыі света. Падраздзяляецца на Стары (Ветхі) і Новы. Стары - гісторыя да прыходу Месіі (Хрыста). Новы - вучэнне Хрыста, адмена Старага запавета, які тычыўся толькі абранага народа, заключэнне новага з усімі людзьмі. Іўдзеі Хрыста за Месію не прызнаюць, таму прызнаюць толькі кнігі старога запавета (але называюць іх інакш)
Тора (ёсць вусная - Талмуд і пісьмовая) так іўдзеі называюць пяць кніг Маісея.
З павагай
С.А. Калінін
А чаму Вас вучылі на рэлігіязнаўстве[:)]
-
- Провинциальный секретарь
- ПаведамленняўCOLON 71
- ЗарэгістраваныCOLON 07.06.2005 0:06
- АдкульCOLON Belarus
- CONTACTCOLON
-
- Коллежский регистратор
- ПаведамленняўCOLON 49
- ЗарэгістраваныCOLON 08.02.2004 0:04
- CONTACTCOLON
да... с одной стороны можно было бы стерилизовать тех родителей, которых лишили родительских прав.... хотя их уже поздно стерилизовать.... с другой стороны от стерилизации 1 - 2 человек не далеко и до больших объемов... сразу асоциальных людей... потом алкоголиков... потом курящих... потом политических преступников.... и т.д...
брррр.... кошмар какой-то
брррр.... кошмар какой-то
Хто зараз на канферэнцыі
Зараз гэты форум праглядаюць: 10 і 0 гасцей