Все о театре
МадэратарCOLON Moderator Team
-
- Губернский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 277
- ЗарэгістраваныCOLON 17.10.2006 22:47
- CONTACTCOLON
Все о театре
пачну я
"Тутэйшыя"
Хто быў?! Калісьці гэты спектакль знялі са сцэны, а нядаўна аднавілі...
пасля заканчэння амаль ва ўсіх былі калі не слёзы, то вялікі сум...
Цудоўнейшы твор. Цудоўнейшы спектакль. выдатны мастак слова Янка Купала
Як вам?!
"Тутэйшыя"
Хто быў?! Калісьці гэты спектакль знялі са сцэны, а нядаўна аднавілі...
пасля заканчэння амаль ва ўсіх былі калі не слёзы, то вялікі сум...
Цудоўнейшы твор. Цудоўнейшы спектакль. выдатны мастак слова Янка Купала
Як вам?!
А он подумал: "Что же я отдам, чтоб освятить её погасшую улыбку?" ...
- DRAGON
- Провинциальный секретарь
- ПаведамленняўCOLON 127
- ЗарэгістраваныCOLON 28.10.2006 18:26
- АдкульCOLON Менск
- CONTACTCOLON
Сапраўды, вялікі спектакль...
Вельмі цікавы...
Кожная сцэна глядзіцца з задавальненнем, асабліва прыемна становіцца напрыканцы, калі ўздымаюць бел-чырвона-белы сцяг і ўсё падымаюцца са сваіх месцаў і пачынае гучаць громкае "Жыве Беларусь"
А калі казаць аб іншых спектаклях, то мне падабаецца таксама "Пегмеліон" Бернард Шоў, напэўна чулі, а можа і глядзелі
Вельмі цікавы...
Кожная сцэна глядзіцца з задавальненнем, асабліва прыемна становіцца напрыканцы, калі ўздымаюць бел-чырвона-белы сцяг і ўсё падымаюцца са сваіх месцаў і пачынае гучаць громкае "Жыве Беларусь"

А калі казаць аб іншых спектаклях, то мне падабаецца таксама "Пегмеліон" Бернард Шоў, напэўна чулі, а можа і глядзелі

Vita sine libertate, nihil
Усё роўна нас не спыняць!!!
- L1Ghter
- Надворный советник
- ПаведамленняўCOLON 2438
- ЗарэгістраваныCOLON 05.03.2005 6:39
- АдкульCOLON Пустоверть
A.s. Матка Боска, дзе ж вас вучылі, і на якой гэта мове Пегмеліон...
па тэме: да некаторага часу вельмі пазітыўна ставіўся да нашага балету. Чорт мяне крануў з прафесіяналам у гэтай справе сутыкнуцца і прадметна пагутарыць... некаторыя хібы, не бачныя простаму воку гледача, пачынаюць проста дыяметральна змяняць стаўленне да дзеі.
2 Dragon для цябе ўвесь сэнс "Тутэйшых" у натоўпе ў зале, палова з якіх малыя з разгубленым светапоглядам псеўданацыяналісты?
па тэме: да некаторага часу вельмі пазітыўна ставіўся да нашага балету. Чорт мяне крануў з прафесіяналам у гэтай справе сутыкнуцца і прадметна пагутарыць... некаторыя хібы, не бачныя простаму воку гледача, пачынаюць проста дыяметральна змяняць стаўленне да дзеі.
2 Dragon для цябе ўвесь сэнс "Тутэйшых" у натоўпе ў зале, палова з якіх малыя з разгубленым светапоглядам псеўданацыяналісты?
you should never underestimate the predictability of stupidity. (с) Bullet-Tooth Tony
...так уж и невиновен (с) В.С. Абакумов
...так уж и невиновен (с) В.С. Абакумов
-
- Губернский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 277
- CONTACTCOLON
"Жыве Беларусь" толькі абразіла..
Крычалі некалькі чалавек, максімум 15 ....
Пад бела-чырвоны сцяг я ўстаў без усялякіх думак пра Майдан і астатнюю "хрень" (прабачце), а калі закрычалі "ЖБ" , што , трэба адзначыць, працягвалася нядоўга з-за апладысментаў, то стала вельмі няёмка...
не трэба змешваць Купалу, тэатр і мастацтва з палітычнымі лозунгамі
імхо
Крычалі некалькі чалавек, максімум 15 ....
Пад бела-чырвоны сцяг я ўстаў без усялякіх думак пра Майдан і астатнюю "хрень" (прабачце), а калі закрычалі "ЖБ" , што , трэба адзначыць, працягвалася нядоўга з-за апладысментаў, то стала вельмі няёмка...
не трэба змешваць Купалу, тэатр і мастацтва з палітычнымі лозунгамі
імхо
А он подумал: "Что же я отдам, чтоб освятить её погасшую улыбку?" ...
- А Баба-Яга против
- Корабельный секретарь
- ПаведамленняўCOLON 414
- ЗарэгістраваныCOLON 06.12.2006 19:49
- АдкульCOLON Адтуль, а там гэта вам не тут.
- CONTACTCOLON
У Бярнарда Шоў а, таксама ў Ібсэна няма дрэнных спектакляў, хто б іх не ставіў: не гледзячы на тое, што я глядзеў толькі чатыры розных спектаклю (два Ібсэна) у трох варыяцыях; і не личу сябе прафесіяналам у сферы тэатра.
Пігмаліён, пэўна. - (рус. Пигмалион - 100%).
>не трэба змешваць Купалу, тэатр і мастацтва з палітычнымі лозунгамі
+1
Пігмаліён, пэўна. - (рус. Пигмалион - 100%).
>не трэба змешваць Купалу, тэатр і мастацтва з палітычнымі лозунгамі
+1
Самое большее, что мы можем дать друг другу – это кусочек тепла.
-
- Губернский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 277
- CONTACTCOLON
- Bortnushka
- ПаведамленняўCOLON 123
- ЗарэгістраваныCOLON 17.12.2006 20:22
Сегодня смотрела в Гомельском театре. Очень не понравилось. Я думаю вина актреов и режиссера. Затянуто, суть не передана. Давно не была так разочарована. Обязательно схожу в Минске.DRAGON пісаў(а)COLON А калі казаць аб іншых спектаклях, то мне падабаецца таксама "Пегмеліон" Бернард Шоў, напэўна чулі, а можа і глядзелі
- DRAGON
- ПаведамленняўCOLON 127
- ЗарэгістраваныCOLON 28.10.2006 18:26
- АдкульCOLON Менск
- CONTACTCOLON
У тэатры кінаактора яго добра паставіліBortnushka пісаў(а)COLON Сегодня смотрела в Гомельском театре. Очень не понравилось. Я думаю вина актреов и режиссера. Затянуто, суть не передана. Давно не была так разочарована. Обязательно схожу в Минске.

Vita sine libertate, nihil
- Polishka
- Коллежский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 858
- ЗарэгістраваныCOLON 11.12.2006 11:13
- CONTACTCOLON
театр дело хорошее... только вот хороший спектакль нынче встретить трудно.. Точнее не сам сценарий, а постановку.. Сейчас в моде добавить в классику "креативчику", переделать на современный лад.. Идея сама по себе может быть и не плоха.. Но вот режисерские фантазии иногда по- мойму просто ужасны.. Классика она на то и классика.. она не нуждается в поправках и дополнениях..
Одна феечка очень любила крутить романы. У нее вообще было странное отношение к литературе...
-
- Губернский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 277
- CONTACTCOLON
- Bortnushka
- ПаведамленняўCOLON 123
- ЗарэгістраваныCOLON 17.12.2006 20:22
Хто зараз на канферэнцыі
Зараз гэты форум праглядаюць: 3 і 0 гасцей