<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>Аўтар цытаты Kalinin</i>
2СР3О
Фільм можа і бездарны, але Вы не адказалі па сутнасці яго. Там нейкага чалавека, які "прапагандаваў" вельмі пазітыўныя адносіны да людзей, праваахоўчыя органы незаконна абвінавацілі (пачытайце Евангелле і паглядзіце ў чым абвінавацілі і за што забілі) і забілі, што паказана вельмі рэальна. Вы дзе ў гэтым выпадку, з тымі хто забіваў ці не.
Хаця з Вашага адказу тычыцца, што калі Вы будзеце чуць Дабравесце, што Бог дае людзям вечнае жыцце, Вы будзеце біць па твары.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Перш за ўсе, найбольш вядомы ў свеце габрэй і яго вывучэнцы (асабліва яны) паграджалі той самай дзяржаве, якую праваахоўчыя органы менавіта ахоўваюць. Вы ж самі бачыце, як распаусюдзілася хрысціанская халера за гэты час. Далей, наконт Дабравесця... Ведаеце лі, я не жадаю, каб маі дзеці аддалі сябе рэлігіі, алкаголю, спорту ці яшчэ чаму раней, чым розум іх авалодае необходным аб'емам ведаў, скепсісу і самастойнасці. Вось вам і адзін з негатыўных вынікаў хрысціянскага выхавання: бурбалке абяцалі шчасце і вечнае жыцце, за тое, што я лічу злачынствам супраць сваіх нашчадкаў, і таму паспрабую спыніць амаль біццем твараў. Царква - такі ж самы сацыяльны інстытут, як іншыя, яна мае патрэбу у рэсурсах, матэрыяльных, інтэллектуальных, і калі яна парушае правіла гульні, барацьбы за гэтыя рэсурсы, то атрымлівае па рукам. А яна парушае з мамента свайго існавання.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">
Вельмі смешна чуць аб "бездарності" Бібліі, якая дае сюжэты некалькі тысячагоддзяў і з'яўляецца самай масавай кнігай у свеце. Гісторыя забылася пра крытыкаў Бібліі, як забудзецца і пра Вас, але Біблія застанецца, а Вы потым на смертным ложку як Вальтэр будзеце патрабаваць святара. А можа і раней прыйдзеце да веры, а можа і не.
Мас-культ перажыве мяне, факт.

Біблія - збор бытавой жыццевай мудрасці, даступны кожнаму маральны кодэкс. Але па сутнасці, праз усе такія кнігі чырвонай рысай ідзе ідэя: "ен - чужынец, таму вораг" і дакладные правіла, хто табе чужынец, што есть дабро і што - зло. Глупства, на маю думку.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">
Наконт "хамства" тым жа можна кваліфікаваць навязванне мне падкрэслена амаральнага стылю грамадскага жыцця, якое фундуецца на сэксе і спажыванні.
Гэта так.

Тое ж самае хамства.