Новыя інфармацыйныя тэхналогіі - у інтэрнат №4!
МадэратарCOLON Moderator Team
-
- Провинциальный секретарь
- ПаведамленняўCOLON 72
- ЗарэгістраваныCOLON 15.04.2004 20:24
- АдкульCOLON Antigua and Barbuda
- CONTACTCOLON
А можа вам зрабіць так, як у нас у 2м інтэрнаце - мы ў сетцы БДУ, але SMB-парты (137-139 і яшчэ адзін нейкі) зачыненыя і яшчэ фаервол стаіць. Так што ftp, irc (наш канал - #vortex на ByNets, бо IRC.BY хутка не будзе), http і да т. п. працуе. З-за вірусаў нас колькі разоў ЦІТ адрубаў (даводзілася адлучаць тых, у каго вірусы), але зараз і такая праблема знікла (віруснякі самі адлучаюцца і далучаюцца, калі вірусы вылечваюць).
- n[x]d
- Губернский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 311
- ЗарэгістраваныCOLON 19.02.2003 15:14
- АдкульCOLON Belarus
Хм. Нажаль рэдка бываю тут і не заўжды усё чытаю адразу ж. Праблему з вірусамі я тут не падымаю - у нас вядзецца актыўная палітыка супраць іх, і зразумела, юзеры забяспечаны ўсім, каб пры жаданьні нават не турбавацца наконт вірусаў - ёсьць свой WindowsUpdate, які з'явіўся раней чым на НІКСе, падтрымка Avast! антывіруса. Акрамя таго трафік знешні скануецца на вірусы, праўда, ня ўвесь
- надта рэсурсаёмістая справа. Зразумела. што ў нас ёсьць фаерволл, ёсьць НАТ.. Карацей, такой праблемы як у вас у нас блізка няма. Гэта першае.. другое - ByNets.. вы яшчэ ўпэўненыя, што IRC.by зьнікне??
А я не 

- Daron`Капулетти
- Губернский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 235
- ЗарэгістраваныCOLON 18.12.2004 15:52
- CONTACTCOLON
- Daron`Капулетти
- Губернский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 235
- CONTACTCOLON
- shTEin
- Коллежский ассесор
- ПаведамленняўCOLON 1550
- ЗарэгістраваныCOLON 18.09.2003 11:05
- АдкульCOLON N-35-69
- CONTACTCOLON
давно пора поднять эту тему. но все руки не доходят.
хозяйство разрослось неимоверно. желающих уже раза в 2 больше объективных возможностей. вспомнилась фраза из "Шырли-мырли":" а вы все лежите...орете...(censored) просите".
работа бесплатная, неблагодарная ни для меня ни для админа.
потихоньку процесс идет. подключаем если есть деньги и силы.
просьба одна-быть терпеливыми и понимающими.
хозяйство разрослось неимоверно. желающих уже раза в 2 больше объективных возможностей. вспомнилась фраза из "Шырли-мырли":" а вы все лежите...орете...(censored) просите".
работа бесплатная, неблагодарная ни для меня ни для админа.
потихоньку процесс идет. подключаем если есть деньги и силы.
просьба одна-быть терпеливыми и понимающими.
Цените книги-они источник фиги!
- shTEin
- Коллежский ассесор
- ПаведамленняўCOLON 1550
- ЗарэгістраваныCOLON 18.09.2003 11:05
- АдкульCOLON N-35-69
- CONTACTCOLON
Внимание.
объявляется конкурс на занятие должности администратора локальной сети общежития №4 БГУ.
предупреждаю сразу-работа нервная и неблагодарная.
от вас-проживать в общежитии, обладать хотя бы начальными навыками сетевых технологий, дружить с ОС Windows (98,2000, ХР чаще всего), уметь ДУМАТЬ и ДЕЙСТВОВАТЬ.
остальному научим, заставим, выдрессируем.
заинтересованных писать на мылу,личку,аську. можно подходить в общаге, но меня обычно небывает на месте (юзверей много, мну один).
ждем перспективную молодежь.
объявляется конкурс на занятие должности администратора локальной сети общежития №4 БГУ.
предупреждаю сразу-работа нервная и неблагодарная.

от вас-проживать в общежитии, обладать хотя бы начальными навыками сетевых технологий, дружить с ОС Windows (98,2000, ХР чаще всего), уметь ДУМАТЬ и ДЕЙСТВОВАТЬ.
остальному научим, заставим, выдрессируем.

заинтересованных писать на мылу,личку,аську. можно подходить в общаге, но меня обычно небывает на месте (юзверей много, мну один).
ждем перспективную молодежь.
Цените книги-они источник фиги!
- Daron`Капулетти
- Губернский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 235
- CONTACTCOLON
- Daron`Капулетти
- Губернский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 235
- CONTACTCOLON