moZart - учора, сёння, заўтра.
МадэратарCOLON Moderator Team
Мне понравилось, хорошо получилось. Только женский голос на 2-й минуте по-моему все портит. Не знаю, может это из-за обработки, но жутковато как-то. А так, респектБоська пісаў(а)COLONза лета moZart разжыўся на некалькі новых кампазіцый, адна з якіх была заміксавана DjBOSS-ам. дэма версію рэмікса гэтай песні у хуткім часе можна будзе запампаваць дакладна адсюль (з адміністрацыяй ужо дамовіліся). песня называецца "Ласкавы жах" (Polishka адна з тых, хто пачуў яе першай)

Сообщение заговорено!
Модерирование оного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
Модерирование оного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
- Siabra
- Провинциальный секретарь
- ПаведамленняўCOLON 60
- ЗарэгістраваныCOLON 26.06.2007 22:16
- АдкульCOLON Там, дзе бор шумiць сасновы, б'ецца хвалямi Уша...
Па-мойму, гэта не "Ласкавы жах", а просты, звычайны жах!!!Loki пісаў(а)COLONМне понравилось, хорошо получилось. Только женский голос на 2-й минуте по-моему все портит. Не знаю, может это из-за обработки, но жутковато как-то. А так, респектБоська пісаў(а)COLONза лета moZart разжыўся на некалькі новых кампазіцый, адна з якіх была заміксавана DjBOSS-ам. дэма версію рэмікса гэтай песні у хуткім часе можна будзе запампаваць дакладна адсюль (з адміністрацыяй ужо дамовіліся). песня называецца "Ласкавы жах" (Polishka адна з тых, хто пачуў яе першай)
Rem tene - verba sequentur!!!
Трымайся сутнасці - словы знойдуцца!
Трымайся сутнасці - словы знойдуцца!
Ну.... у Моцарта всегда были как преданные поклонники, так и ярые противники. Демка - она и есть демка. В нормальной записи песня будет восприниматься совсем иначе 
А я вот хочу поздравить Боську с днем варенья!
Честно говоря, думала, что с его уходом из универа, да еще на такую работу, о Моцарте долго не будет ничего слышно... Но раз есть мысли, есть желание, есть новая песня... думается, и Моцарт будет жив, будет радовать фанатов...
А Боське что пожелать? Остаться собой несмотря ни на что...

А я вот хочу поздравить Боську с днем варенья!
Честно говоря, думала, что с его уходом из универа, да еще на такую работу, о Моцарте долго не будет ничего слышно... Но раз есть мысли, есть желание, есть новая песня... думается, и Моцарт будет жив, будет радовать фанатов...
А Боське что пожелать? Остаться собой несмотря ни на что...

Всем удачи!!!
- Боська
- Коллежский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 724
- ЗарэгістраваныCOLON 20.10.2005 0:37
- АдкульCOLON з-пад Менску
- CONTACTCOLON
я ўпэнены, што калі Вы робіце такі каментар, то Вы разбіраецеся ў мастэрынгу і звядзенні, таму павінны ведаць, у якіх умовах робяцца студыйныя запісы, а ў якіх дэма-версіі. калі пажадаеце, я выкладу характарыстыкі аппарата, на якім гэта ўсё рабілася, і я думаю, Вы яшчэ здзівіцеся, што з яго змаглі выціснуцьHLEB пісаў(а)COLONкачесвеннее, еще качественнее даже демки.
што тычыцца "жалівых слоў і музыкі" - то гэта толькі думка кожнага з нас

што тычыцца таго, што песня папсовая, дык гэта ж рэмікс))) на канцэрце паслухаеце арыгінал і параўняеце.
яшчэ адна навіна - распрацаваны лагатып гурта. у хуткім часе ён будзе выкладзены сюды на Ваш суд)))
заўсёды ваш, moZart
сор должен сидеть в избе (с)
- Боська
- Коллежский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 724
- CONTACTCOLON
гэта дэмка таксама зробленая на ПК з дагістарычнай гукавой платай, а голас здымаўся праз танны карэйскі мікрафон з 5% развёрткай амплітуды (па частатотам не памятаю, але там зусім дрэнна нешта, калі хочаш гляну). што тычыцца якасці, то яна сапсаваная менавіта голасам, які здымаўся праз - глядзі вышэй. калі хочаш, дам паслухаць мінус - дык яго нават вопытны гукач не змог адрозніць ад студыйнаага 
што тычыцца ТВАЁЙ дэмкі, то калі яна і сапраўды ТВАЯ, то я з цікавасцю паслухаў бы.

што тычыцца ТВАЁЙ дэмкі, то калі яна і сапраўды ТВАЯ, то я з цікавасцю паслухаў бы.

- L1Ghter
- Надворный советник
- ПаведамленняўCOLON 2438
- ЗарэгістраваныCOLON 05.03.2005 6:39
- АдкульCOLON Пустоверть
>>>Вы яшчэ здзівіцеся, што з яго змаглі выціснуць
на самой справе ніхто ніколі не пытае майстра на якім абсталяванні ён працуе, гледачы-слухачы глязядзяць\слухаюць рэзультат. І гэта ўвогуле правільна. Бо прэзумпцыя прафесіяналізму ў сваей справе існуе ў грамадстве.
на самой справе ніхто ніколі не пытае майстра на якім абсталяванні ён працуе, гледачы-слухачы глязядзяць\слухаюць рэзультат. І гэта ўвогуле правільна. Бо прэзумпцыя прафесіяналізму ў сваей справе існуе ў грамадстве.
you should never underestimate the predictability of stupidity. (с) Bullet-Tooth Tony
...так уж и невиновен (с) В.С. Абакумов
...так уж и невиновен (с) В.С. Абакумов
- Боська
- Коллежский секретарь
- ПаведамленняўCOLON 724
- CONTACTCOLON
заўваж "майстра", а ты ж ведаеш, што я так, аматарL1Ghter пісаў(а)COLONніхто ніколі не пытае майстра на якім абсталяванні ён працуе

2 HLEB
цікава, паслухаў бы.
карыстаюся шмат чым, але больш за ўсё - лупатым 6.0 ды Адоб Аўдзішынам 2.0
Хто зараз на канферэнцыі
Зараз гэты форум праглядаюць: 1 і 0 гасцей