2Вока
Eye пісаў(а)COLONAdministrator пісаў(а)COLON А теперь серьезно.
Moderator_6 пісаў(а)COLON Участнику Kalinin - Предупреждение
Moderator_5 пісаў(а)COLON Участникам Eye, Kalinin, БУЛЬБУЛЯТОР выносится замечание и рекомендуется не отклоняться в сообщениях от темы
Господа модераторы нумер 5 и 6! Может хватит "давать предупреждения" Сергею Артуровичу?
Во-первых, нет более корректных постов на форуме, чем посты С.А.Калинина.
Во-вторых, не по чину берете, господа, не по делу и не по уму употребляете кусочки власти.
В третьих, .......................... (несколько нецензурных выражений).
Выбачайце, калі ласка, што не адказаў адразу. Дзякуй за словы ў маю абарону, але маю некалькі заўваг. Думаю, што адпаведную галінку завяду на праве.
Што такое прававая культура, гэта пэўны стэрэатып паводзінаў у прававой сферы, вырашэнне прававых канфліктаў толькі прававымі сродкамі і ў прававым полі. Згодна з Палажэннем аб форуму мадэратары і адміністратар МАЮЦЬ права рэдагавання, прыцягнення да адказнасці. І я на форуме удзельнік Kalinin, проста ўсе ведаюць, а я з гэтага не раблю таямніцы, што пад гэтым нікнэйнам піша дацэнт некай кафедры ...
Таму я, як звычаны ўдзельнік, падпарадкоўваюся волі і паўнамоцтвам мадэратараў (дарэчы атрымліваць папярэджанні не вельмі прыемна), калі буду лічыць, што маю права на абскарджанне, то напішу асабіста, а не буду як (выбачайце) Міра, Батыста (не выбачайце) пісаць для ўсіх, маўляў якія гады-мадэратары, адрэдагавалі мой допіс.
Калі, я - выкладчык права - пачну карыстацца ім толькі тады, калі мне гэта даспадобы, то які прыклад я магу падаць студэнтам. У гэтым і асаблівасць прававой культуры, што прававы канфлікт, вырашаны прававымі сродкамі, фармальна лічыцца ліквідаваным. А вось ісці да дасягненне сваёй мэты любымі сродкамі, і прававымі, і іншымі, якія выходзяць за межы першых, не жадаю. Але гэта праблема іншая - рэлігійна-маральных падстаў права. Права моцнае толькі тады, калі я маральна і рэлігійна прызнаю за ім вяршынства ў пэўнай сферы.
Дзякуй яшчэ раз да допіс ў маю абарону.
Дзякуй адміністратару і мадэратару за неўдзячную працу па мадэраванню форумаў, працу па павышэнню культуры маўлення і гутарак.