Газета Юрфака
МадэратарCOLON Moderator Team
- Licvinka
- Провинциальный секретарь
- ПаведамленняўCOLON 59
- ЗарэгістраваныCOLON 23.11.2006 0:04
- АдкульCOLON Віленская губерня
прабачце, што доуга не адказвала
Стёша, супрацоунiчаць з нами, безумоуна, можна, нават патрэбна. для гэтага лепш за усё патэлефануйце мне (912-62-08 цi 597-54-84) цi напiшыце на электронную скрыню. мы будзем вельмi рады новым энергiчным i творчым людзям. набыць газету i цяжка, i лёгка адначасова. цяжка, бо наш наклад звычайна не больш 150 асобнiкау, а лёгка таму, што мы звычайна раздаём яе на 2 паверсе усiм, хто праходзiць побач. таму трэба проста аказацца у патрэбны час у патрэбным месцы.
Beauty, у нас няма гендэрнай дэскрымiнацыi. таму нават калi вы дзяучына, мы вас усё роуна запрашаем
.
19 кастрычнiка сходкi не было. самi разумееце ДФ. але вельмi хацелася б сабрацца. давайце абмяркуем час, калi б усiм было зручна.

Стёша, супрацоунiчаць з нами, безумоуна, можна, нават патрэбна. для гэтага лепш за усё патэлефануйце мне (912-62-08 цi 597-54-84) цi напiшыце на электронную скрыню. мы будзем вельмi рады новым энергiчным i творчым людзям. набыць газету i цяжка, i лёгка адначасова. цяжка, бо наш наклад звычайна не больш 150 асобнiкау, а лёгка таму, што мы звычайна раздаём яе на 2 паверсе усiм, хто праходзiць побач. таму трэба проста аказацца у патрэбны час у патрэбным месцы.
Beauty, у нас няма гендэрнай дэскрымiнацыi. таму нават калi вы дзяучына, мы вас усё роуна запрашаем

19 кастрычнiка сходкi не было. самi разумееце ДФ. але вельмi хацелася б сабрацца. давайце абмяркуем час, калi б усiм было зручна.
Стёша, сэл Лайтер имел в виду вот это стихотворение "Баллада о гвоздях":Стёша пісаў(а)COLONГвозди из людей делать не надо.
http://www.litera.ru/stixiya/authors/ti ... kuril.html
Адмиральским ушам простукал рассвет:
"Приказ исполнен. Спасенных нет".
Гвозди б делать из этих людей:
Крепче б не было в мире гвоздей.
Спасибо, а я и не знала.Eye пісаў(а)COLONСтёша, сэл Лайтер имел в виду вот это стихотворение "Баллада о гвоздях":Стёша пісаў(а)COLONГвозди из людей делать не надо.
http://www.litera.ru/stixiya/authors/ti ... kuril.html
Адмиральским ушам простукал рассвет:
"Приказ исполнен. Спасенных нет".
Гвозди б делать из этих людей:
Крепче б не было в мире гвоздей.

Признаю свою некомпетентность в некоторых вопросах, хотя и даётся мне это непросто - характер такой, с завышенными требованиями к собственной личности.

Если быть - то быть лучшим! Бороться и искать, найти и не сдаваться!
Хто зараз на канферэнцыі
Зараз гэты форум праглядаюць: 1 і 0 гасцей