МадэратарCOLON Moderator Team
тое ж было на Маскоўскай, у гардэроб не бралі рэчы, у буфеце (дарэчы Акадэміцкім) была заўседы чарга, у ліфт убіцца было нельга.NEMO пісаў(а)COLONСтудентам не дает учиться отсутствие гардероба, буфета, столовой; нерабочие лифты.
у нас гардэроб ёсць? дзе??? Унізе?Kalinin пісаў(а)COLON
тое ж было на Маскоўскай, у гардэроб не бралі рэчы,
у буфеце
а, між іншым, у нас супадала толькі 2 перапынкі на дні. І чамусьці мы заўжды паспявалі, іншая справа, што 10 хвіліннага перапынку часцяком не хапала і мы спазняліся на пару, аднак выкладчыкі, за большасцю сваёй, разумелі, бо былі ў тых самых умовах... калі а восьмай вечара ў суботу дэканат ставіў складаныя пары, на якіх патрэбна было нешта разумець, або рабіць выгляд, што разумеешь.(дарэчы Акадэміцкім) была заўседы чарга,
гэта справа асобная... чарга студэнтаў, побач з імі чарга выкладчыкаў, спрэчкі, камі ехаць першым, ветлівасць, жаданне не спазніцца на "самую галоўную пару" семестра да "самага жорсткага" выкладчыка семестра... жах дзікі! Аднак быў і велізарны + ад гэтага, шмат гадоў запар Юрфак быў першым па фізічнай культуры сярод іншых факультэтаў, мо і дзякуючы лесвіцы. Пад канец першага курса я ўжо з легкасцю забягаў на 9 паверх, адчыняў дзьверы ва аўдыторыю, ды, рухаючыся да свайго месца, пачынаў адказваць на пытанне, якое было толькі што агучана. А на 3м курсе ўжо разганяліся да таго, што са скорасьцю ліфта амаль бегалі...у ліфт убіцца было нельга.
Дзякуй, што расплюшчылі мне вочы, а то я думаў, чаму курсе на 3-5 юрысты жаніцца пачыналі... Кепскі танцор - добры бацька!Таму кепскаму танцору дапаможа добры хірург
не такі вы ўжо і жорсты і помстлівы, крыху незвычайны, са сваімі поглядамі, але не большвось толькі сесіі дачакаюся.
Зараз гэты форум праглядаюць: 1 і 0 гасцей