Добры дзень.Як мне падабаюцца нашыя удзельнікі ад БДУ. Яны чакаюць ад мяне добрай арганізацыі, карацей кажучы, я і Шыдлоўскі павінны легчы касцьмі каб, нашыя пакрасаваліся на п'едэстале, мелі медалі, пісалі ў рэзюмэ - "пераможца". Шаноўныя, зараз ідзе самая гарачая праца, задзейнічана шмат людзей, а яны чакаюць... Я ўжо пісаў, нам патрэбная дапамога. Тое што рабіла АБА зараз робім мы, але яшчэ мы выконваем свае працоўныя абавязкі.
Я б зразумеў каб Вы хадзілі на падрыхтоўчыя заняткі, а так ў вас ёсць магчымасць паглядзець на тое як робіцца тое, каб пацешыць чыюсць гардыню.
мяне вельмі здзівіла рэакцыя спадара Калініна на мой допіс. я не імкнуўся ні абразіць, ні кпіць са спадара Калініна і Шыдлоўскага. Больш таго мы ўдзячны за працу якую робяць арганізатары. я ведаю як цяжка арганізавць мерапрыемства, тым больш Алімпіаду (сам дапамагаў у 2005 годзе на арганізацый, трэці год запар удзельнічаю ў арганізацыі Дня факультэта), яна вымагае шмат часу сіл, эмоцый. А калі разглядаць маё пажаданне у кантэкце ўсей фразы, то я не чакаю (у сэнсе патрабую) а "желаю" каб у арганізатараў усе атрымалася!
Наконт дапамогі. Я б з задавальненнем дапамог, але да мяне ніхто не звярнуўся. я ніколі не адмаўляўся. Наша каманда абсалютна новая, мы на прэдэстал не лезем, мы толькі ўдзельнічаем і пастраемся прыкласці ўсе намаганні, каб падтрымаць восокі ўзровень БДУ. Сябры маей каманды (праўда не ўсе) і асабіста я прыходзілі на ўсе заняткі (я прапусціў толькі адзін). . Рыхтуемся.
Спадзяюся ўсе будзе добра.